DIENSTEN

In tegenstelling tot wat films en tv-series u willen doen geloven, zijn politie en brandweer niet verantwoordelijk voor de schoonmaak van een locatie waar een misdrijf of ongeval heeft plaatsgevonden. U bent zelf verantwoordelijk voor de reiniging van uw woning of bedrijfspand, indien deze locatie aangetast mocht zijn. Gelukkig staat Shiny New World altijd gereed om dit voor u te doen en u in deze lastige situatie te ontzorgen.

STAP 1. Nadat er een afspraak is gemaakt, komt een team van schoonmakers – gekleed in beschermende uitrusting – uw  locatie inspecteren. Ze zullen dit nauwkeurig doen, waardoor ze exact weten hoe de locatie veilig gereinigd en hersteld kan worden.

STAP 2. Vervolgens zullen de schoonmakers beginnen met de schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij worden alle biohazard-materialen die de locatie hebben aangetast verwijderd. Dit omvat niet alleen het verwijderen van bijvoorbeeld bloed, weefsel en andere biologisch materiaal, maar ook de objecten die besmet zijn geraakt of dit mogelijkerwijs zijn. Alles wordt in speciale containers en afsluitbare zakken geplaatst en afgevoerd naar faciliteiten voor vernietiging of recycling. Dit werk gebeurt secuur en veilig, met goedgekeurde containers en afvalzakken, waardoor de verspreiding van schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers wordt voorkomen.

STAP 3. De locatie wordt gedesinfecteerd en ontgeurd. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke bacteriën of vervelende geuren in uw woning of bedrijfspand achterblijven. Nadat deze stap is voltooid, is uw locatie met succes hersteld in de oorspronkelijke staat.

VEILIGHEID

Reiniging en desinfectie van locaties gebeurt met professionele apparatuur en beschermende uitrusting. Zowel uw als onze veiligheid wordt te allen tijde gewaarborgd en afvalmaterialen worden veilig afgevoerd naar faciliteiten voor vernietiging of recycling.

NETHEID

Onze schoonmakers gaan zeer grondig te werk bij het reinigen en herstellen van een locatie. Locaties worden volledig in de oorspronkelijke staat hersteld of ontmanteld indien dit noodzakelijk mocht blijken. Een complete ontruiming behoort ook tot de mogelijkheden.

STIPTHEID

Door jarenlange ervaring zijn wij buitengewoon goed in het inschatten van de tijd die onze werkzaamheden in beslag nemen. Natuurlijk is geen enkele situatie hetzelfde, maar wij zijn bijzonder punctueel en streven er altijd naar om een opdracht binnen de afgesproken tijd te voltooien.