DE FILM

Shiny New World

EEN EIGENZINNIGE HORRORKOMEDIE

Voor wie nog twijfelde: deze website is natuurlijk een virale site voor een fictief schoonmaakbedrijf.

Shiny New World is in het echt een korte genrefilm die momenteel in de maak is. Een film die een wereld introduceert waarin demonen echt blijken te bestaan en  er een schoonmaakbedrijf is dat hun rommel opruimt. In de vorm van een stijlvolle bedrijfsfilm maken we kennis met schoonmaker Barry. Een goedzak die helaas veel pech heeft. Wat voor Barry begint als een normale werkdag, loopt echter op gruwelijke wijze uit de hand.

OVER HET PROJECT

ACHTERGRONDINFORMATIE

Shiny New World is een korte genrefilm voor een breed publiek, die tevens als proof of concept dient voor de speelfilm The Cleaner. De film wordt geschreven en geregisseerd door filmmaker Jan van Gorkum en geproduceerd door Make Way Film, het productiebedrijf van producent Monique van Kessel. De film is een ode aan horrorkomedies uit de jaren 80 en 90, met een goed doordacht verhaal, een sympathiek hoofdpersonage en veel praktische special effects.

STEUN ONS OP CINECROWD

CROWDFUNDCAMPAGNE

In augustus loopt op CineCrowd een crowdfundcampagne om de film mogelijk te maken. Een film met veel special effects is uiteraard niet goedkoop om te maken, dus we kunnen alle steun goed gebruiken. Natuurlijk hebben we bijzondere rewards als tegenprestatie. Als je een liefhebber bent van eigenzinnige genrefilms, is dit een project dat je niet mag missen. Steun ons dus vooral en volg ons ook via social media. Ga snel naar onze CineCrowd-pagina en lees alles over het project!

© Make Way Film / Zuiderlicht Film (2020)
Alle rechten voorbehouden.